DOLGOZZUNK EGYÜTT

SZIA! DÁVID VAGYOK, 
A CREATED BY VERCZ 
VÁLLALKOZÁS KITALÁLÓJA. SZABADÚSZÓ GRAFIKUS,
ILLUSZTRÁTOR, KREATÍV.

EZEKBEN TUDOK
SEGÍTENI NEKED

LOGÓ- ÉS ARCULATTERVEZÉS

A márkád alappilléreire építkezünk. Tervezzük meg együtt a brandedhez illő logót és arculatot! 

ONLINE GRAFIKAI ANYAGOK

Közösségi média megjelenések, infografikák, e-mail aláírások. Válj láthatóvá a digitális térben!

ILLUSZTRÁCIÓK

Fejezd ki egyedi, rád szabott illusztrációkkal a márkád igazi személyiségét, tűnj ki a tömegből!

WEBDESIGN

Könnyen átlátható, felhasználóbarát, reszponzív webdesign a vállalkozásod igényeire szabva.

Arculati leírás

Most indul a vállalkozásod?

A logó mellé minden esetben készítek egy rövid arculati leírást, mely tartalmazza a logó ismertetését, szín- és betűhasználatot. Ezzekkel felvértezve egyszerűbb lesz az induló márkád következetes megjelenését felépíteni.

Felmérő kérdőív

Miért bízd rám a logótervezést?

A tervezés során minden esetben a brandedre jellemző tulajdonságokat is figyelembe veszem. Egy kérdőív formájában felteszem azokat a márkádra  vonatkozó kérdéseket, amiket talán még te sem tettél fel magadnak.

munkáim

Tekintsd meg további munkáimat az alábbi oldalakon:

ISMERD MEG A TERVEZÉS MENETÉT

gy.i.k.

01

megkeresés

Vedd fel velem a kapcsolatot a honlapon keresztül, vagy írj egy üzenetet a createdbyvercz@gmail.com e-mail címre. Fontos, hogy minél részletesebb leírást küldj a feladatról, s arról, hogy mivel szeretnél megbízni engem.

02

igényfelmérés

Ebban a szakaszban egyeztetjük a részleteket, megírjuk a munkához tartozó briefet. Logótervezési feladat során kapsz egy kérdőívet, mely megkönnyíti a közös munkánkat. 

03

ajánlat

Igényfelmérést követően küldök egy tételes árajánlatot, és egy ütemtervet. A timing tartalmazza azokat az időintervallumokat, melyek szükségesek a tervezéshez. Indulhat is a közös munka. 

04

tervezés

Az egyeztetett információk alapján elkezdem a tervezési folyamatot. Ebben a fázisban folyik a kreatív munka, mely során sok esetben téged is bevonlak, így az elkészült anyag valóban a sajátod lesz. 

05

prezentálás

Bemutatom az elkészült terveket. Ebben a fázisban választod ki a hozzád legközelebb álló koncepciót, s egyeztetésre kerülnek az esetleges módosítási igények és lehetőségek. Közel a cél.

06

átadás

Átadom neked az elkészült anyagokat. Feladattól függően, előre közösen egyeztetett módon és formátumokban. Logó esetében általában átlátszó hátterű PNG, és vektoros SVG fájl az általános igény.

bérelj
grafikust

MENNYIBE KERÜL A TERVEZÉS?

Óradíj helyett projekt alapú elszámolás.

Hiszek abban, hogy a vállalkozásodnak nem az én munkaidőm, hanem az általam elkészített logó vagy grafika jelenti az értéket. Éppen ezért minden grafikai munka elszámolása az előzetes árajánlat alapján történik, mely nem tartalmaz rejtett költségeket. Nincsenek megszabott módosítási körök, többlet díjak. Mindkettőnk érdeke az, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki a brandedből.

árajánlatot kérek

SIDE PROJEKT

a legvidámabb garage

Klasszikus szovjet / NDK-s autócsodák amerikai filmes legendák bőrébe bújtatva.

irány a garázs!
mesemashup

Klasszikus mesefigurák képzettársításon alapuló köntösben. #RAP #HIPHOP #JONVUK

MESÉLJ MÉG nekem!
moka maniac

Egy kávéfőző, szuperhősként, vagy egy ismert termék bőrébe bújtatva. #mokamaniac

jöhet egy fekete!
VERCZ SHOP

Viseld magadon az általam tervezett mintákat. Stílusosan minden nap!

RUHÁZZ MEG!

Legyél Te is egy, az elégedett ügyfeleim közül.
Vedd fel velem a kapcsolatot, és fedezzük fel 
együtt a brandedben rejlő lehetőségeket!

tiszta udvar
brandes ház!

dolgozzunk együtt

Dáviddal két éve aktívan működünk együtt, legyen szó logóról, arculatról, vagy bármilyen offline megjelenésről bátran ajánlom marketinges ügyfeleimnek. Nemcsak profi és gyors, hanem apró részletekbe menően utána néz az adott területnek és kiváló javaslatokkal gördülékennyé teszi a tervezési folyamatot. Ami a kezei alatt készül, az számomra mind műalkotás, saját arculatomat több ízben is rábíztam és most sem tennék másként. Bátran ajánlom mindenkinek a vele való közös munkát! 

Tóth Zsófia - markazz.hu / Sophie Social

5*-os szolgáltató. Ráírtam, jeleztem mit szeretnék. 2 nap múlva átalakítottam a kérésem, ő vette a lapot, majd (ha a hétvégét nem vesszük figyelembe) másnapra elő is állt a logóval. Picit finomítgattuk és woálá, már nálam is volt a kész anyag linkje. Szóval rugalmas, profi, jár az agya, gyors. Jó választás ha jót akarsz.

Balázs Ádám - Abvisual

Dávidot közös, szintén kreatív ismerős ajánlotta, információ-technológiai és üzletviteli szaktanácsadással foglalkozó cégem logójának tervezésére kértem fel. Az első pár mondat után ráhangolódott a feladatra, megérezte, hogy mit szeretnék. Rövid és rendkívül gyors iterációs folyamat során rekordidő alatt elkészítette a logót. Több verzióban megkaptam és mindet szeretem! Szinte sajnálom, hogy már kész is, olyan jó volt része lenni egy ilyen szuper-kreatív eseményhurrikánnak!  Abszolút elégedett vagyok, köszönöm, Dávid!

Nagy Mária - ONEness consulting

Dávid kevesebb, mint egy nap alatt megalkotta álmaim logóját. Konkrét elképzelésem volt a stílusról, viszont laikusként ezeket nehezen öntöttem szavakba. Ennek ellenére minden egyes továbbfejlesztett verziónál abba az irányba haladtunk, amerre elképzeltem. Nagy lehetőség volt egy profival dolgozni, aki nem vakon kísérletezik, hanem hajszálpontosan a kívánt vizuális hatást éri el. Köszönöm a gördülékeny munkát, egy igazi élmény volt!

Nyemcsok Medárd - FÉNYÉRTÉK

Vállalkozásom indulásánál első lépésként a logó tervezéssel indultunk gondolván,hogy nekünk aztán nincs szükségünk grafikusra, menni fog az egyedül is. 3 hét után kerestük fel Dávidot. Ugyanis amit mi ezalatt a 3 hét alatt összehoztunk az nagyjából semmi volt. Amit biztosan tudtunk, hogy legyen benne az otthon és a nevünk. Ezután Vercz számára kitöltöttünk egy kérdőívet majd az ezt követő első skiccnél mi már lehidaltunk, teljes mértékben megvalósította minden elképzelésünket! Ne habozzatok segítséget kérni és ha kértek azt Dávidtól tegyétek! Rugalmas, hatékony, megfontolt és eszméletlenül kreatív! 5☆☆☆☆☆

Kopasz József - HÁZALAP

Dávid nagyon jó szemű és kreatív, könnyű vele együttgondolkodva dolgozni. Ráérez az arculat fontos üzeneteire, legyen szó mérnöki vagy egyéb szolgáltatások megjelenítéséről. A teljes arculatot és csoportunk honlapjainak szerkezetének kialakítását is rá bíztuk - legnagyobb megelégedésünkre. Maximalista hozzáállása és kérdés nélküli alkalmazkodása mellett a design-ban nem ismer pardont és lehetetlent. Bármilyen további reklám, illetve design feladatunk adódik is a jövőben, biztos hogy vele szeretnénk együttműködni.

Dr. Gyimesi András - Multi-engineer Kft. / Multi-Harmat Kft.